2012-09-07 08:08:43• hírek • Astronet.ro

Napi horoszkóp: Ikrek - túlságosan lelkiismeretes

Napi horoszkóp szeptember 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyokat álmodik, amiben igaza van. A baj csak az, hogy az álmai időnként teljesen elszakadnak a valóságtól. Ha túl sok időt pazarol lehetetlen álmok kergetésére, a végén még szétforgácsolódik. Adjon alapot az elképzeléseinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Megismerkedhet valakivel, aki végre változást hoz az életébe. Talán egy mozdulata, talán egy hang vonja az illető figyelmét önre. Vegye ma fel a legszebb ruháját. Ha ön a női nem tagja, az sem baj, ha egy kicsit csábosra sikeredik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túlságosan lelkiismeretes, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent vesz a vállára, s még mások is megfejelik ezt látva az ön munkabírását. A stressz lassan felemészti a jó kedvét. Pedig az mindennél fontosabb.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az élet nem csak kötelesség és tevékenység, hanem szórakozás is. Ha csak a munkájára, a hivatalára, üzletére koncentrál, miközben a napi hajszában megfeledkezik a barátairól, akkor hamarosan légüres térben találhatja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az iskola kezdetével az ön teendői is megszaporodtak. Tovább már nem hanyagolhatja el a fontos dolgait, véget ért az önfeledtség ideje. A lustálkodás végével kénytelen a szabályokhoz visszatérni. Mint például a korai kelés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az ébredése nem lehet ma túl kellemes, és ez a rosszkedv sajnos az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Hacsak nem használja ellenszerül a muzsika gyógyírját. Kezdje már a napját valami szép zenével. A klasszikusokat javaslom.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól indul a napja, és még a munkájában is örömet találhat. Az utóbbi időben mintha egy darálóba került volna, túl sok volt az örömtelen rutinfeladata. Ma ez megváltozni látszik. Végre használhatja a kreativitását. Szerelem is várja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy tervekkel indul a napja: végre elhatározásra jut a családját, az otthonát illető ügyekben. Talán költözni is készül, vagy nagy átalakításokban gondolkodik. A sok tervezés után ma végre nekiállhat a megvalósításnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lépésről lépésre halad ugyan, de lassacskán egyre közelebb kerül a céljaihoz. Szívós és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvét, hanem csak újabb erőt ad önnek a továbblépéshez. Néha harcot jelent ez, de finom eszközökkel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha ön az a fajta, aki mostanáig halogatta, hogy szabadságra menjen, akkor is ideje, hogy nekilásson a tervezésnek. A kora ősz még számtalan lehetőséget kínál. Talán olcsóbbakat is, de melankolikusabbat is. Szereti az őszt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szerelem, amire annyira vágyott, végre beköszönthet az életébe. Nem biztos, hogy egy személy alakjában. Szerelemre gyúlhat egy hobbi, vagy tevékenység iránt is. A láng az alkotás formáját is öltheti. Ami betölti napjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A nyár elmúltával egyre nehezebben indul neki a napoknak. A melankólia a lelkébe rágta magát. De lehet, hogy a vitaminhiány. Még nem késő pótolni: egyen sok szőlőt, élvezze az ősz adományait! És sütkérezzen a langy napban!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: